Det är lite läskigt hur lätt någon skulle kunna kolla upp hela mitt liv bara genom att gå in på min dator eller kom hem till mig och gick igenom allt här hemma bland kläder och andra saker så skulle man kunna följa vilka arbetsplatser som jag jobbat på och vilka länder som jag rest till och det är bara att titta på reklampennor, t-shirts och saker. Eller tänk bara på mobilen om man skulle bli av med dem det skulle vara riktigt jobbigt för där kan de läsa alla mina sms, gå in på mina mail kontakter, privata bilder, vilken musik jag lyssnar på och se annat som jag är intresserad av. Nu behöver man inte vara någon spion för att kartlägga människors liv utan nu räcker det med bara några knapp tryckningar så kan de ta del av det mesta om ditt liv, en ganska så obehaglig tanke eller hur?

Leave a Reply