Något som är lite bökigt men som jag gillar att göra är när det är dags att byta till Sommardäck för att för mig är det ett vårtecken och att man är på väg mot varmare och härligare tider. Jag hatar verkligen hösten och vintern och tycker att det bara är en lång mörk och jäkligt tråkig transport sträcka som det bara är att försöka överleva så gott det bara går. Min stora förhoppning är att när jag blir pensionär är att kunna ha råd att köpa ett hus i ett varmt och skönt land som till exempel Spanien eller Frankrike det spelar på något sätt inte någon roll var någonstans huset ligger bara att det är varmt det är mitt enda krav. Jag har verkligen fötts i fel land för jag mår verkligen dåligt så fort de första löven faller och har bara en känsla av att vilja ta första bästa plan härifrån Sverige.

Leave a Reply