Jag hjälpte några kompisar med deras flytt förra helgen och som jag hoppas är sista gången nu för de har flyttat så många gånger under de sista åren att man känner sig lite less på att packa, bära möbler och hjälpa till med deras flyttstädning efter ett tag känner man sig faktiskt utnyttjad. Jag har frågat varför de flyttar så ofta och varför de aldrig kan slå sig till ro och de förklarar det hela med att de tycker att det alltid kan bli bättre något som känns lite sorgligt på något sätt för det här tanke sättet gör att de aldrig kommer att bli nöjda över deras boende utan de kommer alltid tycka att de kunde få det lite bättre. Jag har sagt till dem nu att jag inte kommer att hjälpa dem igen om de nu skulle få för sig att vilja flytta igen vilket jag antar att de kommer att göra för jag har tröttnat på detta släpande och kånkande.

Leave a Reply