I lördags så gick jag till en fest där jag inte kände så många och innan jag hamnade på festen så stod jag hemma och fixade och hade mig och kände mig på topp med ett par nyinköpta Lee jeans och kände att yes det här blir en bra kväll. Jag åkte iväg till festen glad i hågen och var på ett riktigt fest humör men som lite senare dog snabbt. Jag hade missat en liten detalj på inbjudan som jag fått och det visade sig att det var dresscode och inte vilken dresscode som helst utan det var gala. Där står man då i dörren och känner sig som ett fån och får en något besvärad blick av värden till festen och även om han sa att det var okey så såg jag på honom att det var långt ifrån okey, ni vet det där festhumöret som jag var på innan försvann fort och jag blev inte så långvarig där för jag tyckte det kändes pinsamt och ganska respektlöst av mig att missa det som stod på inbjudan.

Leave a Reply