Jag har full respekt för de som vill göra någon typ av skönhets operation om det är så att de har komplex för något i sitt utseende men jag vet inte om jag skulle våga göra det då jag nästan kan känna mig svimfärdig bara jag närmar mig ett sjukhus. Nu ska en kompis göra en bröstförstoring och vill att jag ska följa med men det vette sjutton om jag klarar av det, hon vill att jag ska vara någon typ av stöd när hon vaknar upp efter operationen men jag vet inte om jag kan agera som något stöd till henne då jag själv kanske behöver vård. Jag vet inte varför jag är så rädd för sjukhus för mig veterligen så har inget hänt mig när jag har varit på sjukhus så jag förstår inte min extrema rädsla. Jag vet inte hur jag ska göra med min kompis om jag ska följa med eller inte jag får nog tänka på saken.

Leave a Reply