Jag har utvecklat ett oerhört starkt sugen efter en helt egen pool på senare tid. Det hela är troligtvis strängt taget min kompis Murklans fel, då förra året köpte och lät bygga en stor bassäng från kvalitetsfabrikanter svenska pool fabriken hemma på sin tomt. En rejäl sak på omkring tolv meter (gissar jag på, vet tyvärr inte helt säkert) är det fråga om. Jag kan faktiskt i mitt stilla sinne undra om bygglovet verkligen täcker det här bygget. Har fått uppfattning att den kan ligga väl nära tomtgränsen. Nu vet jag att Murklans grannar, Boffe och Sneggla (tydligen ganska vanliga namn i Luleåtrakten tillsammans med exempelvis Brässarn och Lispa), inte skulle gnälla över en sådan småsak, det är faktiskt fråga om synnerligen resonabla och vettiga människor enligt min uppfattning som inte håller på och startar några onödiga konflikter, vilket naturligtvis är mycket skönt att veta och allmänt betryggande på alla sätt och vis.

Leave a Reply